Slouží k zobrazení schopnosti buněk zvýšit rychlost glykolýzy v reálném čase tak, aby se zajistil dostatečný přísun energie buňkám pomocí glykolýzy. Pro přesnější měření toku protonů spojeným s laktátovým metabolismem použijte XFp Glycolytic Rate Assay.

Vlastnosti

  • K určení buněčné schopnosti využívat glykolýzu, pokud je mitochondriální produkce ATP zastavena
  • Pro měření jsou buňky  „vyhladověny“ (není jim dodávána glukóza). Během měření se  jim podá postupně glukóza a následně je pomocí oligomycinu pozastavena mitochondriální produkce ATP. Na závěr je glykolýza inhibovaná pomocí 2D-G (2-deoxy glukózy, inhibitroru glykolýzy)
  • Detekce a zobrazení buněčných reakcí ve skutečném čase
  • V kitu naleznete činidla kontrolované kvality. Jsou dodávány v jednorázových jednotlivých zkumavkách,což vám zaručuje standrardizovanou kvalitu i kvantitu činidel při každém použití.
  • Měří glykolytickou kapacitu, glykolytickou rezervu, a okyselení, které není způsobeno glykolýzou

Obsah

6 sáčků v každém kitu
každý sáček obsahuje: oligomycin, glukózu, a 2-deoxy-glukózu

Počet měření

6x 8-jamkové assaye

Podmínky př odeslání

Odesíláno za běžné teploty okolí

Požadavky na skladování

Skladujte ve svislé poloze za pokojové teploty až jeden rok

Proč je potřeba destičku nechat inkubovat 1 hodinu bez přístupu CO2?

Tasto inkubace slouží k odvzdušnění destičky, což umožňuje difuzi CO2 z buněk, media a destičky

Jak jsou počítány metabolické parametry v Seahorse XF Report Generator?

Hodnoty používané pro každý daný Seahorse XF Report Generator jsou uvedeny v uživatelském manuálu. Více o Seahorse XF Report Geneator naleznete zde.

 

Webové semináře:

XF Glycolysis Stress Test Assesses Glycolysis and Glycolytic Capacity in Cells

Understanding the tumor microenvironment, and its effect on tumor metabolism, progression and therapy

Agilent Seahorse XF Technology Webinar Series

 

Více informací...

 

Servis

Servisní
požadavek

Přejít na formulář

Hotline

Servis
+420 725 631 863
8:00 - 17:00

Molekulární biologie
+420 244 001 245
9:00 - 15:00

Zůstaňte s námi v kontaktu

Odběr newsletteru

Přihlásit se k odběru