8700 LDIR chemický zobrazovací systém

Agilent 8700 Laser Direct Infrared (LDIR) chemický zobrazovací systém poskytuje nový sofistikovaný přístup k chemickému imagingu a infračervené spektrální analýze. 8700 LDIR byl vyvinut pro použití jak experty, tak laiky a nabízí jednoduchý vysoce automatizovaný postup pro dosažení spolehlivých vysoce rozlišených chemických zobrazení jednotlivých povrchových složek.

S použitím 8700 LDIR můžete analyzovat více vzorků, a to velmi detailně, během pár minut namísto hodin. Toto robustní řešení přináší více statistický dat než kdy dříve a pomůže Vám tak s analýzou složení tablet, tkání, polymerů, laminátů či vláken.  S více vypovídajícími informacemi budete vědět více a snadno dojdete k rychlým rozhodnutím ve vývoji produktů a snížíte tak jak náklady, tak i čas analýzy.

8700 LDIR je skvělým nástrojem pro analýzu mikroplastů. Mikroplasty jsou velmi aktuálním tématem a tím pádem je v popředí i téma jak mikroplasty analyzovat. Náhledně do sekce dokumnetů ke stažení a přesvěčte s o skvělých vlastnotech 8700 LDIR v aplikačních listech zaměřených na nalýzu mikroplastů.

8700 LDIR má především tyto výhody:

  • velmi rychlé a detailní skenování velkých ploch vzorků
  • výsledky v řádech minut až hodin
  • možnost automatizace měřícího procesu
  • poskytuje statisticky zpracovaná data

Vlastnosti

  • Rychlá a přesná analýza a charakterizace vzorků jak pro zkušené spektroskopisty tak i pro školené laboratorní techniky díky automatizaci
  • Snadné prozkoumání a zobrazení velkých oblastí vzorku, kterou je pak možno snad zaměřit na menší oblast zájmu ve větším detailu, aniž by bylo třeba měnit nějakou optiku.
  • Úplná kontrola pomocí softwaru Agilent Clarity
  • Změna velikosti pohledu od mikronu k centimetrů nebo velikosti pixelu od 1 do 40 um.
  • Sběr dat z ATR imagingu s velikostí 0,1 um pro nedostižitelné detaily a kvalitu spekter
  • Rychlá identifikace neznámých látek pomocí komerčních či vlastních uživatelských knihoven
  • Získání relativní kvantitativní informace o jednotlivých složkách vzorků bez komplexního vývoje metody
  • Bez potřeby kapalného dusíku redukce nákladu na analýzy a zjednodušení údržby
  • Nutná pouze minimální interakce s přístrojem – jen vložení vzorku a spuštění metody
  • Malé rozměry šetří místo v laboratoři

Průlomová IR technologie

Agilent přichází s inovativním uspořádáním, které využívá záření z takzvaného Quantum Cascade Laser (QCL) a dále přichází se zobrazením s vysokým rozlišením a intuitivním softwarem Agilent Clarity. Narozdíl od jiných QCL zobrazovacích systémů využívajících 2D Focal Plane array (FPA) detektory, 8700 LDIR pracuje s jednoprvkovými elektricky chlazenými detektory. aby tak byly eliminovány laserové koherence artefaktů s obrázků a spekter. Díky tomu jsou zuískávány ty nejostřejěší obrázky a nejspolehlivější spektra.

Režimy analýzy

8700 LDIR pracuje buď v režimu reflektance nebo zeslabené úplné reflektance (ATR) a automaticky přepíná mezi těmito dvěma režimy vedením dopadajícího paprsku na příslušný objektiv. Pohyb vzorku vůči paprsku je plně automatický a tento proces přináší vysoce kvalitní dvoudimenzionální obrázky ve výrazně krátkém čase. Pro zachycení velkého detailu zvětšení využívá 8700 LDIR objektivu na mikroskopické úrovni a díky velké ploše pohledu kamery 8700 LDIR získává celé zobrazení vzorku.

Rychlý kontakt

Servis

Servisní
požadavek

Přejít na formulář

Rychlé odkazy

Servis
Servisní tým
 

ALTIUM webináře
Záznamy webinářů
 

Zůstaňte s námi v kontaktu

Odběr newsletteru

Přihlásit se k odběru